Uppdaterad den 15 mars 2021

Avsnitt 1 – Frakt

 1. Fraktkostnader kommer att beräknas i kassan.
 2. Vi levererar globalt. I händelse av att vi inte kan leverera en vara till dig kommer vi att kontakta dig direkt och omedelbart återbetala dig. Om du är osäker, vänligen fråga innan du gör din beställning.
 3. Du kommer att få ett bekräftelsemail med ett spårnings-ID och en länk för att följa resan för ditt paket. För att spåra ditt paket kan du besöka vår spårningssida här. Tillåt att 1 till 3 arbetsdagar visas för spårningsinformationen här om du hittar några problem med dina spårningskoder.
 4. De flesta artiklar skickas inom 12 timmar . Det tar upp till 5-12 arbetsdagar innan din beställning levereras. Tänk på helgdagar eller andra force majeure-situationer som kan påverka leveranstider och förlänga våra genomsnittliga leveranstider med ytterligare 14 arbetsdagar .
 5. Vi ansvarar inte för leveranser som kan påverkas av tull, naturliga händelser, överföringar mellan vår transportör till det lokala transportföretaget i ditt land eller flyg- och marktransportstrejkar eller förseningar, eller några extra avgifter, tullavgifter eller backend-avgifter.
 6. Du behöver ditt beställningsnummer från din bekräftelse via e-post när du gör en förfrågan.

Avsnitt 2 – Leverans

 1. Det är köparens ansvar att se till att den angivna leveransadressen är korrekt. Vi gör vårt bästa för att påskynda bearbetning och leveranstid, så det finns alltid ett litet fönster för att korrigera en felaktig leveransadress (vanligtvis cirka 12 timmar). Kontakta oss omedelbart om du tror att du har angett en felaktig leveransadress.
 2. Vi ansvarar inte för förlorade eller stulna paket. Om det i din spårningsinformation anges att ditt paket har levererats till din adress och du inte har fått det, vänligen rapportera det till din respektive rederi på den information som du har fått på vår Spårningssida.
 3. Att inte acceptera köpet är en överträdelse av avtalet och köpet återbetalas inte.
 4. Om du har problem med leveransen, kontakta oss via kontakter som tillhandahålls här.
 5. Om du är intresserad av att returnera köpet, Returer & Annullering.