Oppdatert 15. mars 2021

Seksjon 1 – Frakt

 1. Fraktkostnader vil bli beregnet i kassen.
 2. Vi sender over hele verden. I tilfelle vi ikke klarer å levere en vare til deg, vil vi kontakte deg direkte og umiddelbart refundere deg. Hvis du er usikker, kan du spørre deg før du bestiller.
 3. Du vil motta en e-postbekreftelse som inneholder en sporings-ID og en lenke for å følge reisen til pakken din. For å spore pakken din kan du gå til sporingssiden vår her. La 1 til 3 virkedager vises til sporingsinformasjonen. Hvis du finner noen problemer med sporingskodene dine, kan du kontakte oss her.
 4. De fleste varene sendes innen 12 timer . Det vil ta opptil 5-12 virkedager før levering av bestillingen din. Vennligst vurder helligdager eller andre force majeure-situasjoner som kan påvirke leveringstiden og utvide den gjennomsnittlige leveringstiden med ytterligere 14 virkedager .
 5. Vi er ikke ansvarlige for fraktleveranser som kan bli påvirket av toll, naturlige hendelser, overføringer mellom transportøren vår til det lokale transportøren i ditt land eller streik eller forsinkelser i luften og bakketransporten, og heller ikke eventuelle ekstra avgifter, toll eller avgifter.
 6. Du trenger bestillingsnummeret ditt fra bekreftelses-e-posten din når du gjør en forespørsel.

Del 2 – Levering

 1. Det er kjøperens ansvar å forsikre seg om at den oppgitte leveringsadressen er riktig. Vi gjør vårt beste for å få raskere behandling og leveringstid, så det er alltid et lite vindu for å korrigere feil leveringsadresse (vanligvis rundt 12 timer). Kontakt oss umiddelbart hvis du mener du har oppgitt en feil leveringsadresse.
 2. Vi er ikke ansvarlige for tapte eller stjålne pakker. Hvis sporingsinformasjonen din sier at pakken din ble levert til adressen din, og du ikke har mottatt den, kan du rapportere den til ditt respektive fraktfirma på informasjonen du får på Sporingsside.
 3. Å ikke godta kjøpet er et brudd på avtalen, og kjøpet vil ikke bli refundert.
 4. Hvis du har problemer med leveransen, kan du kontakte oss via kontaktene her.
 5. Hvis du er interessert i å returnere kjøpet, kan du sjekke Returnerer & Kansellering.