Opdateret 15. marts 2021

Afsnit 1 – Forsendelse

 1. Forsendelsesomkostninger beregnes ved kassen.
 2. Vi sender verdensomspændende. I tilfælde af at vi ikke er i stand til at levere en vare til dig, vil vi kontakte dig direkte og straks refundere dig. Hvis du er i tvivl, bedes du forhøre dig, inden du afgiver din ordre.
 3. Du modtager en bekræftelses-e-mail med et sporings-id og et link til at følge rejsen med din pakke. For at spore din pakke kan du besøge vores sporingsside her. Tillad 1 til 3 hverdage, til sporingsoplysningerne vises. Hvis du finder problemer med dine sporingskoder, bedes du kontakte os her.
 4. De fleste varer sendes inden for 12 timer . Det tager op til 5-12 hverdage for levering af din ordre. Overvej alle helligdage eller andre force majeure-situationer, der kan påvirke leveringstiderne og forlænge vores gennemsnitlige leveringstid med yderligere 14 hverdage .
 5. Vi er ikke ansvarlige for nogen forsendelsesleverancer, der kan blive påvirket af told, naturlige begivenheder, overførsler mellem vores luftfartsselskab til det lokale luftfartsselskab i dit land eller strejker eller forsinkelser i luft- og jordtransport, eller nogen ekstra gebyrer, told eller backend-afgifter.
 6. Du skal bruge dit ordrenummer fra din bekræftelses-e-mail, når du foretager en forespørgsel.

Afsnit 2 – Levering

 1. Det er købers ansvar at sikre sig, at den indtastede leveringsadresse er korrekt. Vi gør vores bedste for at fremskynde behandling og leveringstid, så der er altid et lille vindue til at rette en forkert leveringsadresse (normalt omkring 12 timer). Kontakt os straks, hvis du mener, at du har angivet en forkert leveringsadresse.
 2. Vi er ikke ansvarlige for mistede eller stjålne pakker. Hvis dine sporingsoplysninger angiver, at din pakke blev leveret til din adresse, og du ikke har modtaget dem, bedes du rapportere dem til dit respektive rederi på de oplysninger, der er givet til dig på vores Sporingsside.
 3. At ikke acceptere købet er en overtrædelse af aftalen, og købet refunderes ikke.
 4. Hvis du har problemer med leveringen, bedes du kontakte os via kontaktpersoner angivet her.
 5. Hvis du er interesseret i at returnere købet, bedes du tjekke vores Returnerer & Aflysning.