Uppdaterad den 15 mars 2021

Avsnitt 1 – Returer & Återbetalningar

 1. Behöriga skäl att returnera köpet eller få återbetalning:
  1. Kunden är missnöjd med produkten och 30 kalenderdagar har ännu inte gått efter leverans;
  2. Produkten är trasig och garantin gäller fortfarande;
  3. Avbokningen gjordes inom 12 timmar efter köpet;
 2. Returprocess och villkor för att returnera produkten och vara berättigad till återbetalning:
  1. För att vara berättigad till återbetalning måste kunden kontakta företaget via den angivna e-postadressen här och returnera produkten inom 30 dagar efter leveransen. Returer är tidskänsligt, om mer än 30 kalenderdagar har gått efter leveransen, Företaget kommer inte att erbjuda kunden återbetalning eller prisekvivalent i butikskredit
  2. Kunden måste ge oss några bilder av produkten och förklara varför de vill återvända Det.
  3. Alla produkter måste vara i samma helt nya skick och i originalförpackningen. I fall att skadade produkter kräver vi att produkterna returneras i originalt och oanvänt skick.
  4. Produkten måste skickas till returadressen som tillhandahålls av kundsupportteamet inom 30 år dagar efter leveransen. Kunden måste förse oss med en kopia av fraktkvittot med Spårningsnumret. Om produkten returneras till en annan adress än den som var anges av kundsupportteamet kommer kunden inte att vara berättigad till återbetalning.
  5. Det tar 5-7 arbetsdagar att utfärda en återbetalning efter att köpet har returnerats till våra returer Center och 3-20 arbetsdagar för att återbetalningen ska visas på ditt bankkonto (beroende på betalningsmetod).
 3. Alla fraktkostnader beträffande retur, återbetalning och / utbyte är ensam ansvariga för kund.
  1. Företaget tillhandahåller inte förbetalda returetiketter. Kunden är ansvarig för att betala för sina egna fraktkostnader för att returnera artikeln. Fraktkostnader är ej återbetalningsbar.
  2. Beroende på var kunden bor, den tid det kan ta för retur eller utbytt produkt till kan du variera.
  3. Företaget tar inget ansvar för förlorade eller skadade varor som finns returnerad. Därför bör kunden överväga att använda en för en produkt som värderas över $ 15 spårbar frakttjänst eller köp av fraktförsäkring.
  4. Det är helt kundens ansvar att returnera produkten till returcentret anges av kundsupportteamet. Företaget kan inte garantera att kunden valde att returnera artikeln kommer att säkerställa att artikeln tas emot.
  5. Produkten måste skickas till returadressen som tillhandahålls av kundsupportteamet inom 30 år dagar efter leveransen. Kunden måste följa returprocessen för att vara berättigad till en återbetalning.
 4. Objekt som returneras till företaget som inte är berättigade till återbetalning eller butikskredit kommer att kasseras eller skickas tillbaka till dig på egen bekostnad.
 5. I händelse av trasiga produkter ordnar vi en ersättning som skickas till dig när bilderna har tagits kommer att granskas och godkännas.
 6. Företaget återbetalar kundens ursprungliga betalningsmetod för alla priser föremål. Det finns ingen återbetalning / ersättning / utbyte av försäljningsvaror eller rabatterade varor.
 7. Om produkter ursprungligen köptes med presentkuponger betalas din återbetalning i formuläret av en presentkort. Riktlinjerna för återbetalning gäller endast för produkter.
 8. För tillfället finns det 5 adresser som vi samlar in returerna: USA, Tyskland, Frankrike, Storbritannien & Litauen. Du kommer att erbjudas en av dem i enlighet med avståndet.
 9. Villkoren & Villkoren för vår returpolicy gäller vid felkommunikation eller annat.

Avsnitt 2 – Avbeställning av beställningen

 1. Kunden har rätt att annullera beställningen inom 12 timmar om beställningen inte skickades tidigare avbokningen gjordes.
 2. Kunden måste komma ihåg att alla beställningar behandlas så snabbt som möjligt avbokningar är tidskänsliga.
 3. Om kunden vill avbryta beställningen och få en återbetalning kan företaget skicka instruktioner om hur du går vidare med detta på kundens begäran här.