Oppdatert 15. mars 2021

Seksjon 1 – Returer & Refusjoner

 1. Kvalifiserte grunner til å returnere kjøpet eller få refusjon:
  1. Kunden er misfornøyd med produktet og 30 kalenderdager har ennå ikke gått etter leveranse;
  2. Produktet er ødelagt og garantien er fortsatt gyldig;
  3. Avbestillingen ble gjort innen 12 timer etter kjøpet;
 2. Returprosess og vilkår for å returnere produktet og være kvalifisert for refusjon:
  1. For å være kvalifisert for refusjon, må kunden kontakte selskapet via oppgitt e-postadresse her og returner produktet innen 30 dager etter levering. Retur er tidssensitiv, derfor hvis mer enn 30 kalenderdager har gått etter leveransen, Selskapet vil ikke tilby Kunden refusjon eller tilsvarende i butikkreditt
  2. Kunden må gi oss noen bilder av produktet og forklare hvorfor de vil returnere den.
  3. Alle produktene må være i samme splitter nye tilstand og i originalemballasjen. I tilfelle skadede produkter, krever vi at produktene returneres i original og ubrukt tilstand.
  4. Produktet må sendes til returadressen gitt av kundesupportteamet innen 30 dager dager etter levering. Kunden må gi oss en kopi av fraktkvitteringen med sporingsnummeret. Hvis produktet returneres til en annen adresse enn den som var angitt av kundesupportteamet, vil ikke kunden være kvalifisert for refusjon.
  5. Det tar 5-7 virkedager å utstede en refusjon etter at kjøpet er returnert til retur Center og 3-20 virkedager for at refusjonen skal vises på bankkontoen din (avhengig av betalingsmetode).
 3. Alle fraktkostnader angående retur, refusjon og / bytte er det eneste ansvaret for kunde.
  1. Selskapet leverer ikke forhåndsbetalte returetiketter. Kunden vil være ansvarlig for å betale for egne fraktkostnader for retur av varen. Fraktkostnader er refunderes ikke.
  2. Avhengig av hvor kunden bor, hvor lang tid det kan ta før produktet returneres eller byttes ut når du kan variere.
  3. Selskapet tar ikke noe ansvar for tapte eller ødelagte varer som blir returnert. Derfor, for ethvert produkt som er verdsatt over $ 15, bør kunden vurdere å bruke en sporbar frakttjeneste eller kjøper fraktforsikring.
  4. Det er helt kundens ansvar å returnere produktet til retursenteret angitt av kundesupportteamet. Selskapet kan ikke garantere det slik Kunden valgte å returnere varen vil sikre at varen skal mottas.
  5. Produktet må sendes til returadressen gitt av kundesupportteamet innen 30 dager etter levering. Kunden må følge returprosessen for å være kvalifisert for refusjon.
 4. Varer som returneres til selskapet som ikke er kvalifisert for refusjon eller butikkreditt, blir kastet eller sendt tilbake til deg for egen regning.
 5. I tilfelle ødelagte produkter, vil vi ordne at en erstatning blir sendt til deg når bildene er kommet vil bli gjennomgått og godkjent.
 6. Selskapet gir refusjon til kundens opprinnelige betalingsmåte for alle fullpris gjenstander. Det er ingen refusjon / refusjon / erstatning for utsalgsvarer eller reduserte priser.
 7. Hvis produkter opprinnelig ble kjøpt med gavekort, blir refusjonen din betalt i skjemaet av et gavekort. Retningslinjene for refusjon gjelder bare for produkter.
 8. For øyeblikket er det 5 adresser som vi samler retur: USA, Tyskland, Frankrike, Storbritannia & Litauen. Du vil bli tilbudt en av dem i samsvar med avstanden.
 9. Vilkårene & Vilkårene for returpolitikken vår gjelder i tilfelle feilkommunikasjon eller ellers.

Del 2 – Avbestilling av bestillingen

 1. Kunden har rett til å kansellere bestillingen innen 12 timer hvis bestillingen ikke ble sendt før kanselleringen ble gjort.
 2. Kunden må huske at alle bestillinger behandles så raskt som mulig avbestillinger er tidssensitive.
 3. Hvis Kunden ønsker å kansellere bestillingen og motta refusjon, kan selskapet sende instruksjoner om hvordan du går frem på Kundens forespørsel her.