Opdateret 15. marts 2021

Afsnit 1 – Returnerer & Refusioner

 1. Kvalificerede grunde til at returnere købet eller få en refusion:
  1. Kunden er utilfreds med produktet, og der er endnu ikke gået 30 kalenderdage efter levering;
  2. Produktet er brudt, og garantien er stadig gyldig;
  3. Annulleringen blev foretaget inden for 12 timer efter købet;
 2. Returproces og vilkår for at returnere produktet og være berettiget til refusion:
  1. For at være berettiget til refusion skal kunden kontakte virksomheden via den angivne e-mail-adresse her og returner produktet inden for 30 dage efter levering. Retur er tidsfølsom, så hvis der er gået mere end 30 kalenderdage efter leveringen, Virksomheden tilbyder ikke Kunden en refusion eller en tilsvarende pris i butikken
  2. Kunden skal give os nogle fotos af produktet og forklare, hvorfor de vil returnere det.
  3. Alle produkter skal være i samme helt nye tilstand og i originalemballagen. I tilfælde af beskadigede produkter, kræver vi, at produkterne returneres i original og ubrugt stand.
  4. Produktet skal sendes til den returadresse, der er angivet af kundesupportteamet inden for 30 dage dage efter levering. Kunden skal give os en kopi af fragtkvitteringen sporingsnummeret. Hvis produktet returneres til en anden adresse end den, der var angivet af kundesupportteamet, er kunden ikke berettiget til refusion.
  5. Det tager 5-7 hverdage at udstede en refusion, efter at købet er returneret til vores retur Center og 3-20 hverdage for refusionen vises på din bankkonto (afhængigt af betalingsmetode).
 3. Alle forsendelsesomkostninger vedrørende returnering, refusion og / udveksling er det eneste ansvar for kunde.
  1. Virksomheden leverer ikke forudbetalte returforsendelsesetiketter. Kunden er ansvarlig for at betale for deres egne forsendelsesomkostninger for returnering af varen. Forsendelsesomkostninger er kan ikke refunderes.
  2. Afhængigt af hvor kunden bor, den tid det kan tage for returneret eller udskiftet produkt til rækkevidde kan variere.
  3. Virksomheden påtager sig intet ansvar for mistede eller beskadigede varer, der er under vendt tilbage. Derfor skal kunden overveje at bruge et for ethvert produkt til en værdi af over $ 15 sporbar forsendelsestjeneste eller køb af forsendelsesforsikring.
  4. Det er helt kundens ansvar at returnere produktet til returcentret angivet af kundesupportteamet. Virksomheden kan ikke garantere, at den måde kunden valgte at returnere varen vil sikre, at varen modtages.
  5. Produktet skal sendes til den returadresse, der er angivet af kundesupportteamet inden for 30 dage dage efter levering. Kunden skal følge returprocessen for at være berettiget en tilbagebetaling.
 4. Varer, der returneres til virksomheden, og som ikke er berettiget til refusion eller butikskredit, kasseres eller sendt tilbage til dig for egen regning.
 5. I tilfælde af brudte produkter arrangerer vi en erstatning, der sendes til dig, når billederne er taget vil blive gennemgået og godkendt.
 6. Virksomheden giver en refusion til Kundens oprindelige betalingsmetode for alle fuldt prissatte genstande. Der er ingen refusion / refusion / erstatning for afsætningsvarer eller nedsatte varer.
 7. Hvis produkter oprindeligt blev købt med gavekort, betales din refusion i form af et gavekort. Retningslinjerne for refusion gælder kun for produkter.
 8. I øjeblikket er der 5 adresser, som vi indsamler returneringerne: USA, Tyskland, Frankrig, Storbritannien & Litauen. Du vil blive tilbudt en af dem i overensstemmelse med afstanden.
 9. Betingelserne & Betingelserne i vores returpolitik er gældende i tilfælde af fejlkommunikation eller Ellers.

Afsnit 2 – Annullering af ordren

 1. Kunden har ret til at annullere ordren inden for 12 timer, hvis ordren ikke blev sendt før annulleringen blev foretaget.
 2. Kunden skal huske på, at alle ordrer behandles så hurtigt som muligt aflysninger er tidsfølsomme.
 3. Hvis Kunden ønsker at annullere ordren og modtage en refusion, kan Virksomheden sende instruktioner om, hvordan man fortsætter med det på kundens anmodning her.